sobota, septembra 13, 2008

I just like to see you happy


Dnes som dopozeral 7 seriu GGs. A tato veta mi z toho utkvela v pameti: I just like to see you happy. Je to ten dovod preco to vsetko? Neviem, mozna ano, mozna nie.

Dnes mam obecne zvlastnu naladu, drzi ma to uz od vcera. Ak by som bol zena pripisoval by som to menstruacii. Bohuzial, tuto lahku vyhovorku nemam. Aby som na zaver dna trosku potlacil myslienky, nalial som si poharik Metaxy (moc dobra, ktoru priniesom Marek ked bol na navsteve) a k tomu som si dal pohar Bio dzusu. No, nejak som dnes nakupoval bio potraviny. Ani neviem preco. Mozna len pre tu zmenu. Ale ten dzus chuti tak nejak skutocne, ako skutocne pomarance. Asi pri bio dzusoch ostanem. Ono, rozdiel v cene nie je taky velky a rozdiel v chuti je obrovsky. Dokonca v nom citit ten jemne horky chvostik pomarancov. Mnam.

Ale spat k titulku. Konecne som mal cas si zrovnat veci v hlave, pozriet sa na veci komplexne a ked som zacul tuto vetu, polozil som si otazku: Skutocne to robis pre to aby si ju videl stastnu? Nuz, odpoved, ano. Nech uz sa jedna o ktorukolvek. Skutocne to robim preto aby som ju videl stastnu, aspon chvilku. Dva tyzdne intrig, kvoli 4 hodinam smiechu v ociach. Ano, to je ten moment, ked si poviete, stoji to za to. Ked si ja vychutnam okamych, ktory je tak vzacny. Presne preto este dnes napisem sms s programom na zajtra a budem dufat, ze padne na urodnu podu. Len preto, aby som ju videl sa smiat a v jej ociach ten odlesk, ktory tak milujem. Ten kvoli ktoremu ju milujem. Boze, tie moje nedosazitelne sny a tuzby. Niekedy by to bolo tak jednoduche sa na to vykaslat a proste len byt. Ale ja neviem len byt. A neviem byt len tak.


Alexis Bledel



Ano priznavam sa bez mucenia. Zeriem ju. Paci sa mi a jej postava Rory je uzasna. Skvele napisana, skvele zahrana a skvele vyzera. Ja osobne by som si takuto Rory hned vzal domov a nechal si ju, hehe :). Ano ale dost bolo fantazirovania.

Dobru noc svet :-*. Je cas na novu priatelku.