sobota, decembra 22, 2007

City Expedition and beyond


Pred mesiacom a pol sa rozbehla zaujimava spolocenska akcia pod nazvom City Expedition. Pod tymto tauplnym nazvom sa ukryva vylet do tematicky zameranej restauracie a pochutnavanie si na specialitach danej kuchyne. Zatial sme absolovovali dva vylety. Sushi a Mexiko. Boli to velmi velmi prijemne a mile stretnutia. Krasne sme sa zabavili. Na Sushi nas bolo 8 na Mexiku az 12. to je celkom slusna kopka ludi a vsetci sa prijemne bavili. Ved viac si mozte precitat na Honzovom blogu.

Na prvu akciu prisiel Lukas so svojou priatelkou a priviedol aj kamaratku. Ked sme ho pred stretnutim podpichovali co je zac, tak len sucho konstatoval je z jaderky a je hezka. Musim len a len suhlasit. Je velmi mila, spolocenska, s trosku podrezanym jazykom. Lukas ju priviedol aj na druhu akciu. Ouuu jeee. Je skutocne mila, spolocenska s podrezanym jazykom miestami ostrym ako noz sefkuchara. Rychla vymena kontaktov, ktora sa nepodarila uplne presne, takze nasledovalo par ICQ otazok sem a tam. Vdaka dovolenke, som mal hodne casu s nou hovorit a trosku viac ju spoznavat. Poviem vam, moderna technika je uzasna vec. Umoznuje komunikovat kdekolvek, kedykolvek. Mam rad svet s jeho vymozenostami.

Ako tak siel den za dnom, jeden krasny pondelok som dostal pozvanie od nej na vianocne mecheche, ktore organizovala. Mal som z toho velku radost. Mecheche bolo v minuly piatok a od minulej soboty mam priatelku. Vola sa Andy, je mila, spolocenska, sportovo zalozena a je damn sexy :).

Pre tych z vas, ktory si eviduju vsetky moje love stories, je tu dalsia. Dufam ze uz posledna. Vola sa Andy a mam ju rad. Drzte palce

1 komentár:

jboss povedal(a)...

No tak to drzim palce aj na nohach a tesim se na Vas dva na dalsim nasem setkani pri dobrem jidle. Honza