nedeľa, marca 25, 2007

In Type We Trust


Karaoke kapitalismus je zaujimava kniha. Sice som precital este len 30 stran ale aj tak ma presvedcila ze ak nic ine tak sa zabavim a oboznamim sa s novym phladom na svet. Jej hlavnym motom je individualizmus. Individualizmus ako hnacia sila uspechu v dlhodobom meritku. A inspirovany touto knihou som sa rozhodol vzdat holt particke mojich kamaratov, ktori sa rozhodli ist individualnou cestou a usit si aplikaciu na mieru. Vydali sa na nelahku cestu, dnesny IT businnes nie je med lyzat a s konkurenciou na kazdom kroku. Ukazku ich diela mozte vidiet tu:



Prekvapila vas jednoduchos? Ale no, ved je to este len 0.2 aplha :). Tak ci onak, zaklady su dobre. Je to vtipna aplikacia a neostava nic ine len drzat palce. Ak chcete pocut ci ju budem alebo nebudem pouzivat. Nebudem, pretoze vlastnosti, ktore od aplikacie pozadujem su daleko za tymi ktore Intype bude kedy podporovat. Ale nikdy nehovor nikdy, mozno cohena ukecam aby z toho urobil dalsi Ideu :D.

Ale hlavna myslienka je, ze su iny, odlisny a aj ked kopiruju koncept textoveho editora prinasaju v nom moznosti ktore doteraz na platforme windows neboli. A to je dolezite. Su individualny ako jednotlivci tak ako Intype team tak aj ako aplikacia. Drzim palce priatelia :)

Žiadne komentáre: